2020-10-01 07:57:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ma olyan választás elé állíthatják, mely próbára teszi a tisztességét

Napi horoszkóp október 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Telihold van a Kosban. Átgondolhatja a közeljövő terveit, most értékes felismerésekre juthat minden személyes célkitűzésével kapcsolatban. A családi életében viszont konfliktusokkal, vitákkal járhat ez a bolygóállás.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma olyan választás elé állíthatják, mely próbára teszi a tisztességét. Őrlődik a kényes helyzetben, mert ha elfogadja a felkínált lehetőséget, könnyen elveszítheti mások megbecsülését...

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma váratlanul az ölébe hullhat a szerencse. A dicsőségben se feledkezzen meg azokról, akik nélkül nem sikerült volna célt érni, mert a segítői hamar elpártolnak öntől, ha a babérokat mindig egyedül aratja le...

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A barátait elhanyagolta mostanában, ezért különösen élvezi, hogy most együtt tölthetik az időt. A találkozó során ugyan nem tudják megoldani egymás problémáit, de a közös szórakozástól legalább a kedvük jobb lesz.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A barátait elhanyagolta mostanában, ezért különösen élvezi, hogy most együtt tölthetik az időt. A találkozó során ugyan nem tudják megoldani egymás problémáit, de a közös szórakozástól legalább a kedvük jobb lesz.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma felbukkan a régi kedvese, aki kicsit megváltozott, mégis valósággal megbabonázza, és könnyen úgy érezheti, mintha el sem váltak volna. Ha a pillanat varázsának engedve újrakezdik, számolniuk kell azzal, hogy az alapoktól kell újraépíteniük a kapcsolatukat.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ne próbáljon meg félrevezetni senkit, még picit sem, és tegye meg a szükséges óvintézkedéseket, hogy mások se tehessék ezt önnel. Minden megbeszélésen fogalmazzon világosan és tárgyszerűen.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Lássa olyannak a dolgokat, mint amilyenek - így képes lesz világos döntéseket hozni. Régóta töri a fejét azon, hogyan tudna változtatni az életén. Most erre is megoldást találhat! Jegyezze le az ötleteit egy füzetbe, még nem kell azonnal a megvalósításukon törni a fejét.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Telihold van a Kosban, ezzel erőt nyerhet ahhoz, hogy a legjobbat tudja kihozni önmagából. Ha este nem tud elaludni, sétáljon egy nagyot, ezzel le tudja vezetni a feszültségét.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Most jobban megy a munka, ha összefog másokkal, és tapasztalatot cserélnek. Sokat tanulhat ebből, és a kollégai is hálásak lesznek érte. Megvannak a saját elképzelései, de ne makacsolja meg magát, az együttműködés kompromisszumot kíván mindkét féltől. Az estét meghitt hangulatban, a kedvesével töltheti.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Kos-telihold erővel és bátorsággal tölti fel. Abban is segíti, hogy meggondoltan és célirányosan járjon el, elegáns módon érvényesítheti akaratát. Lelki szinten is jó passzban van.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ez a nap nem lesz unalmas, ha jól rakja ki a lapjait, sokat elérhet. Az érzelmei valósággal túlcsordulnak. Ügyeljen arra, nehogy a saját vagy mások titkait kifecsegje.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: